چگونه از دندان های شیری مراقبت کنیم؟
اگرچه دندان شیری موقتی هست ، ولی باید از آنها مراقبت کنیم تا پوسیده نشوند. در واقع مراقبت از دندان نوزاد به منظور جلوگیری از پوسیدگی دندان ضروری است. پوسیدگی دندان در زندگی هر کودکی ممکن است رخ دهد که این معمولاً بدلیل خوردن مایعات شیرین بیش از حد توسط کودک است.
راه های جلوگیری از پوسیدگی دندان در کودکان مانند روشهای بکار گرفته شده توسط بزرگسالان است و شامل حفظ بهداشت دهان و دندان میشود. دقت کنید زمانی که کودک میخواهد بخوابد به او مایعات شیرین یا آبمیوه ندهید.
بیشتر بخوانید : نکاتی درباره پیشگیری از پوسیدگی زودرس دندان شیری
حقایقی درباره دندان شیری
- دندان شیری
اولین دفعهای که کودک را، باید نزد دندانپزشک برد، قبل از اولین جشن تولد اوست. مهم است که هر چه سریعتر به کودکان موارد بهداشت دهان و دندان آموزش داده شود.
هنگامی که دندانهای شیری میافتند، ممکن است کودک دچار التهاب لثه، از دست دادن اشتها و یا اختلال در خواب شود که برای تسکین آن ممکن است اشیا و یا انگشتانش را بجود.
برای کودک دو ساله خود، از یک خمیر دندان دارای فلوراید با غلظت ۵۰۰ پی پی ام استفاده کنید و بعد از مدتی که کودک با طعم آن آشنا شد، میزان فلوراید خمیردندان را به ۱۰۰۰ پی پی ام برسانید.
کودکانی که در شب شیر میخورند، احتمال پوسیدگی دندانهای شیری آنها بیشتر است و بنابراین مراقبتهای دهانی و دندانی و میزان مراجعه به دندانپزشکی اطفال برای این کودکان بیشتر است.
بیشتر بدانید : مراحل روکش دندان شیری