درمان و پیشگیری از پوسیدگی دندان ناشی از شیشه شیر بچه چیست؟
علائم پوسیدگی دندان | بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان اصفهان
آیا می دانستید داشتن دندان های شیری سالم می تواند به داشتن دندان های دائمی سالم منجر شود؟ در حالی که دندان های بالغ در نهایت جایگزین آن ها می شوند، دندان های شیری هنوز در معرض پوسیدگی و پوسیدگی هستند که می تواند باعث مشکلات سلامت دهان شود.
یکی از این مشکلات پوسیدگی دندان بطری کودک است که به عنوان پوسیدگی در دوران کودکی یا پوسیدگی شیشه شیر نیز شناخته می شود. در اینجا، ما به این وضعیت و همچنین نحوه درمان و پیشگیری از آن می پردازیم تا فرزند شما بتواند با لبخندی درخشان و سالم بزرگ شود.
دکتر مریم حاجی احمدی ، بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان اصفهان می باشند و متخصص دندانپزشکی کودکان تحت بیهوشی اصفهان می باشند.
پوسیدگی دندان شیشه شیر چیست؟
دانستن علت این عارضه اولین قدم برای پیشگیری از آن است. این وضعیت زمانی رخ می دهد که نوزادان و کودکان نوپا دچار پوسیدگی دندان می شوند که اغلب در دندان های جلویی بالایی است. یکی از دلایل اصلی قرار گرفتن مداوم در معرض نوشیدنی های شیرین است. علت دیگر خواباندن نوزاد با شیشه شیر یا استفاده از شیشه شیر به عنوان پستانک در هنگام شلوغی کودک است.
در واقع، آکادمی اطفال آمریکا همچنین بیان می کند که پوشاندن دندان ها در تقریباً هر مایعی غیر از آب برای مدت طولانی می تواند منجر به پوسیدگی شود. فقدان فلوراید کافی نیز می تواند منجر به پوسیدگی شود. از آنجایی که پوسیدگی دندان یک بیماری است، این وضعیت می تواند توسط مادر یا مراقب اولیه از طریق بزاق حاوی باکتری های ایجاد کننده حفره نیز منتقل شود.
به عنوان مثال، اگر مادری قاشق غذاخوری یا پستانک کودک را در دهان خود قرار دهد، می تواند باکتری را به کودک منتقل کند.
برای عضویت یا مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر مریم حاجی احمدی کلیک کنید.

علائم پوسیدگی دندان شیشه شیر
می توانید به دنبال علائم پوسیدگی در خط لثه دندان های جلویی بالایی آنها باشید، جایی که ممکن است لکه های سفید روی دندان ها پیدا کنید. با این حال، از آنجایی که دندان های کودک شما بسیار کوچک هستند، این علائم ممکن است بدون تجهیزات مناسب به سختی دیده شوند.
به همین دلیل است که توصیه میشود در شش ماهگی، زمانی که دندانهای او شروع به رویش یا رویش میکنند، او را نزد پزشک متخصص اطفال یا دندانپزشک اطفال ببرید. به این ترتیب، میتوانید برنامهای واضح در مورد نحوه مراقبت از دندانهای جدید کودک خود داشته باشید و از بروز هر گونه دندانی جلوگیری کنید.
پوسیدگی زودهنگام از همان ابتدا
با این حال، اگر پوسیدگی روی دندان های کودک شما تأثیر بگذارد، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود. اگر کودک شما پوسیدگی زودرس دندان را تجربه می کند، می تواند منجر به موارد زیر شود:
- درد و ناراحتی در دهان.
- مراقبت های دندانپزشکی پرهزینه بالقوه یا مراقبت های اورژانسی.
- آسیب به دندان های دائمی یا از دست دادن فضای لازم برای رشد آنها.
- عفونت هایی که می تواند منجر به سایر مشکلات سلامتی شود.
