۳ تفاوت بین دندانپزشکی برای کودکان و بزرگسالان چیست؟
تفاوت دندانپزشکی
مراقبت های دندانی که ما به آن نیاز داریم به طور طبیعی در طول زندگی ما تغییر می کند. اما مگر اینکه خودتان آن را تجربه کرده باشید، ممکن است تعجب کنید که با افزایش سن چه نیازهای دندانی را می توانید ایجاد کنید.
در مطب دکتر حاجی احمدی ما هم دندانپزشکی عمومی و هم دندانپزشکی اطفال را ارائه می دهیم و ما را به یک راه حل کامل برای نیازهای دندانی کل خانواده تبدیل می کند. ارائه اطلاعات به شما به همان اندازه که ارائه خدمات استثنایی دندانپزشکی به شما اولویت دارد.
به همین دلیل است که مایلیم سه تفاوت کلیدی بین دندانپزشکی کودکان و بزرگسالان را به شما آموزش دهیم.
بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان اصفهان به شما در مورد تفاوت مسئله یاری می رساند.
دندانپزشکی کودکان چیست؟
دندانپزشکی اطفال نوعی از دندانپزشکی پیشگیرانه است که مراقبت های دندانی خاصی را برای دندان های در حال رشد ارائه می دهد. آکادمی دندانپزشکی اطفال آمریکا (AAPD) توصیه می کند که کودکان اولین جلسه دندانپزشکی خود را ظرف شش ماه پس از شکستن اولین دندان شیری از لثه ها یا حداکثر تا یک سالگی، هر کدام زودتر انجام دهند، داشته باشند.
دندانپزشکان اطفال رشد طبیعی دندانها، لثهها و استخوانها را در نظر میگیرند، زیرا مراقبتهای دندانی را برای کودکان کوچکتر فراهم میکنند. آنها باید آموزش های بیشتری را نسبت به انواع دیگر دندانپزشکان ببینند تا اطمینان حاصل کنند که خدمات ایمن و مؤثر به کودکان ارائه می دهند.
تفاوت شماره ۱: درمان های خاص دندانپزشکی کودکان چیست؟
با افتادن دندان های شیری و رشد دندان های شیری کودکان، والدین باید اطمینان حاصل کنند که فرزندانشان معاینه منظم دندانپزشکی می شوند. تفاوت شماره یک بین دندانپزشکی بزرگسالان و کودکان، خدمات پیشگیرانه است.
دندانپزشکان اطفال احتمالاً درمان های فلوراید و سیلانت های دندانی را برای همه بیماران جوان توصیه می کنند. چرا؟ زیرا اینها درمان های پیشگیرانه ای هستند که به محافظت از دندان های در حال رشد کودکان شما در برابر پوسیدگی و روش های دندانپزشکی پرهزینه در آینده کمک می کنند.
اگرچه بزرگسالان نیز ممکن است فلوراید تراپی یا سیلانت دندان را انتخاب کنند، اما اغلب برای کودکان و دندان های جدید بزرگسالان آنها اعمال می شود. آنها شانس ایجاد حفره ها را کاهش می دهند و به فرزندان شما کمک می کنند تا یک عمر از سلامت دهان و دندان استثنایی برخوردار شوند.

تفاوت شماره ۲ – بچه ها از چه سنی به دندانپزشکی بزرگسالان روی می آورند؟
دومین تفاوت بین دندانپزشکی کودکان و بزرگسالان دوره گذار بسیار مهم است.
کودکان ممکن است در سن شش ماهگی به دندانپزشک اطفال مراجعه کنند، و معمولاً زمانی که تمام دندانهای بزرگسالشان در آمد، به دندانپزشکی بزرگسالان منتقل میشوند. این ممکن است تا سن ۱۲ سالگی باشد، اگرچه گاهی اوقات ممکن است یک نوجوان بیمار دندانپزشک اطفال خود باقی بماند. تا ۱۸ سالگی
بخش مهمی از خدمات اطفال ما آموزش است. ما نه تنها باید سطح مناسبی از مراقبت را برای کودکان فراهم کنیم تا در قرار ملاقات هایشان احساس راحتی کنند، بلکه تلاش می کنیم تا اهمیت بهداشت دهان و دندان را درک کنند. به این ترتیب وقتی بچه ها بزرگتر می شوند، می دانند که مسواک زدن و نخ دندان کشیدن منظم چقدر ضروری است.
بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان اصفهان
در کلینیک دندانپزشکی ما از این زمانهای انتقالی استفاده میکنیم تا اطمینان حاصل کنیم که در حالی که کودکان هنوز تحت مراقبتهای دندانپزشکی کودکان هستند، میدانند که مراقبت از دندانها و لثههایشان سلامت کلی آنها را بهبود میبخشد. ما دیدهایم که این یک روش مؤثر برای ترغیب بیماران جوان ما به اولویتبندی سلامت دهان و دندانشان بوده است، که آموزشی است که تا پایان عمر به آنها خدمت خواهد کرد.
برای عضویت در اینستاگرام بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان در اصفهان این جا را کلیک کنید.
تفاوت شماره ۳ – خدمات ویژه مراقبت از دندان بزرگسالان چیست؟
در حالی که مراقبت از دندان کودکان ممکن است عمدتاً بر خدمات پیشگیرانه متمرکز شود، تمرکز مراقبت از دندان بزرگسالان عمدتاً به نگهداری تغییر می کند. این تفاوت شماره سه بین مراقبت از دندان کودک و بزرگسال است.
بیشتر، بزرگسالان می دانند که باید حداقل دو بار در روز دندان های خود را مسواک بزنند و نخ دندان بکشند تا دندان ها و لثه های خود را تمیز نگه دارند و از پوسیدگی جلوگیری کنند. و در حالی که کودکان به دستور والدین خود به دندانپزشک مراجعه می کنند، مسلماً بزرگسالان باید پس از خروج از خانه خانوادگی خود به میل خود قرار ملاقات بگذارند.
با این حال، بسیاری از مراقبت های دندانی بزرگسالان به عادت ها بستگی دارد. وقتی ما بچه هستیم، والدینمان ممکن است ما را از خوردن آب نبات و نوشابه شیرین هر زمان که بخواهیم محدود کنند. به عنوان بزرگسالان، میتوانیم هر زمان که دوست داریم از این اقلام کمسالم لذت ببریم، حتی اگر بدانیم برای دندانهایمان مضر هستند. اگر به غذاها و نوشیدنی های شیرین علاقه دارید و مراقب سلامت دهان و دندان خود نباشید، ممکن است عواقب آن را متحمل شوید.

چطور؟ احتمال پوسیدگی و پوسیدگی در شما بیشتر است. اگر مشکل پیشرفت کرد، آن موقع است که ممکن است در مورد خدمات ترمیمی مانند پرکردن دندان، کانال ریشه، روکش و دندان مصنوعی با شما صحبت کنیم.
اگر بعد از ۲۱ سالگی به شراب یا قهوه میل کردید، اینها عادات دیگری هستند که باید در نگهداری دندان بزرگسالان در نظر بگیرید. اگر اجازه دهیم مسواک زدن ما از بین برود، شراب و قهوه می توانند دندان های ما را لکه دار کنند. هنگامی که این اتفاق می افتد، یک بیمار بزرگسال ممکن است خدمات سفید کردن دندان را انجام دهد. این یک روش بسیار رایج دندانپزشکی بزرگسالان است که ما در کلینیک خود ارائه می دهیم.
از آنجایی که ما در هر دو نوع دندانپزشکی تخصص داریم، دکتر مریم حاجی احمدی می تواند برای خانواده شما یک انتقال آرام از مراقبت های دندانی از دوران کودکی به بزرگسالان، همه در یک مطب، و با همان دندانپزشکی که خانواده شما با آن آشنا شده اند، فراهم کند.