ارتودنسی در کودکان آیا موثر است؟
متخصص ارتودنسی کودکان در اصفهان
مدت زمان مطالعه: ۱۰ دقیقه
برخی از بچه ها نمی توانند صبر کنند تا بریس های خود را بگیرند، زیرا آنها را نشانه ای می دانند که دوران نوجوانی آنها نمی تواند خیلی عقب باشد. با این حال، دیگران نگران این هستند که چه احساسی دارند یا چه شکلی خواهند بود.
به هر حال کودک شما احساس می کند، احتمالاً شما در مورد بریس ها سؤالات و نگرانی هایی دارید (از جمله اینکه چگونه می خواهید برای آنها هزینه کنید!). در اینجا پایین آمدن بچه ها و بریس ها است.
چرا کودکان به بریس نیاز دارند؟
کودکان ممکن است به دلایل مختلفی از جمله دندانهای کج، روی هم افتاده یا شلوغ یا «بایت بد» (معروف به مال اکلوژن) به براکت نیاز داشته باشند. مال اکلوژن زمانی است که در اندازه فک بالا و پایین تفاوت وجود دارد. زمانی که فک بالا بزرگتر از فک پایین باشد به آن اوربایت می گویند. زمانی که فک پایین بزرگتر باشد، آندربایت نامیده می شود.
گاهی اوقات مشکلات دندان و فک می تواند ناشی از از دست دادن زودهنگام دندان های شیری، تصادفات یا عادت هایی مانند مکیدن انگشت شست باشد. اما اغلب آنها ارثی هستند، بنابراین اگر شما یا یکی از اعضای خانواده تان به بریس نیاز داشته باشید، احتمالاً فرزندان شما نیز به براکت نیاز دارند.
دکتر مریم حاجی احمدی ، بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان اصفهان ، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و عضو مرکز تحقیقات علوم دندانی دانشکده دندانپزشکی اصفهان می باشند. ایشان عضو انجمن دندانپزشکی کودکان ایران می باشند و همچنین متخصص در زمینه متخصص ارتودنسی کودکان در اصفهان می باشند که سابقه ی درخشانی را در خدمت به کودکان دلبندمان رقم زده اند.
ارتودنسی در کودکان چقدر موثر و مهم است؟
اغلب، دندانپزشک کودک شما اولین کسی است که در طی یک ویزیت منظم متوجه مشکلاتی می شود و توصیه می کند که به یک متخصص ارتودنسی (دندانپزشکی که در اصلاح مشکلات تراز فک و/یا دندان ها متخصص است) مراجعه کنید. متخصص ارتودنسی می تواند تصمیم بگیرد که آیا کودک شما واقعاً به بریس نیاز دارد یا خیر و کدام دستگاه بهترین است.

پیشنهاد مطالعه: روکش های دندان در سنین جوانی چگونه است؟
سن مشخصی برای اولین ویزیت کودک به متخصص ارتودنسی وجود ندارد –
برخی از بچه ها در ۶ سالگی می روند، برخی از بچه ها در ۱۰ سالگی می روند و برخی در نوجوانی می روند. حتی بزرگسالان نیز می توانند به درمان ارتودنسی نیاز داشته باشند. بسیاری از متخصصان ارتودنسی می گویند که بچه ها باید به محض شروع به در آمدن دندان های دائمی، در حدود سن ۷ سالگی، به متخصص ارتودنسی مراجعه کنند. در این سن، مسائلی مانند بایت ناهموار و ازدحام بیش از حد آشکار می شود.
شروع زودهنگام این فرآیند به این معنی نیست که کودک فوراً بریس ها را می گیرد. فقط به این معنی است که متخصص ارتودنسی می تواند مشکلات را پیدا کند و بهترین زمان را برای شروع درمان تعیین کند.
اولین ویزیت متخصص ارتودنسی کودکان
در اولین ویزیت، ارتودنتیست دندان ها، دهان و فک کودک شما را به طور کامل معاینه می کند. او ممکن است از کودک شما بخواهد که دندان ها را به هم بزند و همچنین ممکن است سوالاتی در مورد اینکه آیا کودک شما در جویدن یا بلعیدن مشکل دارد یا تا به حال صدای کلیک یا ترکیدن فک را داشته است، بپرسد.
متخصص ارتودنسی ممکن است از دهان و دندان اشعه ایکس بگیرد تا ببیند دندانها چگونه قرار گرفتهاند و آیا دندانهای دائمی هنوز باید وارد شوند یا خیر. او همچنین ممکن است با فشار دادن یک سینی از دندانهای کودک شما قالب (یا قالب) بسازد.
از مواد گوه به دندان های بالا و پایین. هنگامی که قالب برداشته می شود و مواد سفت می شوند، نتیجه یک کپی از دندان های کودک شما است که به متخصص ارتودنسی اجازه می دهد تصمیم بگیرد که کدام گزینه های درمانی بهترین هستند.
دکتر مریم حاجی احمدی ، بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان اصفهان ، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و عضو مرکز تحقیقات علوم دندانی دانشکده دندانپزشکی اصفهان می باشند. ایشان عضو انجمن دندانپزشکی کودکان ایران می باشند و همچنین متخصص در زمینه متخصص ارتودنسی کودکان در اصفهان می باشند که سابقه ی درخشانی را در خدمت به کودکان دلبندمان رقم زده اند.
ارتودنسی در کودکان چقدر موثر و مهم است؟

نوع بریس های ارتودنسی
بریسها با وارد کردن فشار ثابت بر روی دندانها، مشکلات تراز را اصلاح میکنند، که در نهایت آنها را به موقعیت صافتری میبرد.
اکثر بچه ها فقط به براکت هایی با براکت، سیم و نوار لاستیکی نیاز دارند. براکت ها به دندان ها متصل می شوند و توسط یک سیم و نوار لاستیکی به هم متصل می شوند. سیم به مرور زمان کم کم سفت می شود تا به آرامی به تراز مناسب دندان ها کمک کند. نوارهای لاستیکی در رنگ های جالبی هستند که بچه ها می توانند انتخاب کنند.
اگرچه از بریسهای فلزی هنوز استفاده میشود، اما از بریسهای سرامیکی شفاف یا سفید نیز استفاده میشود که بسیار کمتر مورد توجه قرار میگیرند. برخی حتی به پشت دندان ها می روند (بریس های زبانی).
بریسهای متحرک شفافی که دندانها را با سینیهای پلاستیکی به نام الاینر (به جای سیم و نوار لاستیکی) حرکت میدهند نیز موجود هستند، اما اینها فقط برای برخی افراد مناسب هستند.
برخی از بچه ها ممکن است به وسایل دیگری نیز نیاز داشته باشند، مانند روسری (نگران نباشید – این معمولاً فقط در شب استفاده می شود!). هدگیر از سیم نعل اسبی استفاده می کند که به دندان های عقب متصل می شود و نیروی قوی تری برای حرکت دندان ها ایجاد می کند. متخصص ارتودنسی همچنین ممکن است توصیه کند که کودک شما یک یا چند دندان را برای ایجاد فضای بیشتری در دهانش خارج کند.
پس از نصب بریس ها، کودک شما باید هر چند هفته یکبار برای نظارت و تنظیمات به ارتودنتیست مراجعه کند.
مدت زمانی که کودک شما نیاز به استفاده از بریس دارد بستگی به مشکلاتی دارد که ارتودنتیست سعی در رفع آن دارد، اما میانگین آن حدود ۲ سال است. پس از آن، کودک شما ممکن است یک نگهدارنده قالبگیری شده مخصوص بپوشد – یک قطعه پلاستیکی کوچک و سخت با سیمهای فلزی یا یک قطعه پلاستیکی نازک به شکل محافظ دهان. نگهدارنده ها از سرگردانی دندان ها به محل اصلی خود جلوگیری می کنند.
دکتر مریم حاجی احمدی ، بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان ، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و عضو مرکز تحقیقات علوم دندانی دانشکده دندانپزشکی اصفهان می باشند. ایشان عضو انجمن دندانپزشکی کودکان ایران می باشند و همچنین متخصص در زمینه متخصص ارتودنسی کودکان در اصفهان می باشند که سابقه ی درخشانی را در خدمت به کودکان دلبندمان رقم زده اند.
ارتودنسی در کودکان چقدر موثر و مهم است؟
برای عضویت یا مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر مریم حاجی احمدی اینجا را کلیک کنید.
درصورت داشتن سوال یا برای راهنمایی بیشتر و همچنین رزرو نوبت با ما تماس بگیرید.